Monday, December 15, 2008

Sumbangan Dana Reapetr Linking Ledang

Salam. untuk semua....saya rasa amat berbesar hati diatas sumbangan dan bantuan dari semua terlebih dahulu saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua penyumbang dana untuk reapeter linking ASTRA diledang...terutama rakan MELAKA, SEGAMAT, MUAR dan BT PAHAT....untuk info semua handy jenis kenwood TH55A...kita telah membeli sebanyak 2 unit dari singapura....1 handy tersebut telah pun dipasang semula dilinking....dan satu lagi untuk spare jika linking mengalami kerosakan .....tima kasih juga pada 9w2PSC bng azmi diatas kesudian beliau menghantar handy tersebut ke MELAKA...dan sumbangan dari rakan JB....
sekali lagi saya ucapkan ribuan terima kasih.....kepada rakan yang sudi menerima tugas untuk memungut dan yang mewakili daerah atau kawasanya....9W2 ABW,IMN,POB,MHX,OPD,DXL,EJA,LLR....dan jika masih ada rakan yng ingin menyumbangkan dana blh lah berjumpa dgn rakan tersebut....

TERIMA KASIH

DEn Kena pukat di RnR Juru..12-12-08...jumaat




dapat gek jumpa dgn pak halim -9w2HLM- kat rnr juru....banyak information yg den dapat dari beliau tima kasih di atas kesudian TT......ha yang satu ni pak salleh -9w2OOS- yg dah tolong amik kan barang den kat gurun....den konvoi balik keselatan dgn beliau...TK pak saleh....tak sempat nak amik gambau albert 9w2 RAY dan brother zaidi..tima kasih diatas kesudian membantu ...pasal keta den rosak kat penang....jasa mu dikenang.....TK

TT mlm Raya haji


Den pukat dan Bersalaman didaratan dgn Dato Bahari 9w2DBT...malam raya di Pekan Rembau N9....satu dari utara satu dari selatan bertemu diN9.......selalu QSO aje......tima kasih diatas TT

Sunday, November 23, 2008












EYEBALL DI RUMAH CKG FENDI 9W2FND

Terima kasih diatas jemputan dari ckgu Fendi kerumah bapa mertua beliau untuk memeriahkan lagi majlis walimatururus abang iparnya di tmn tanjung minyak melaka....dapat gek eyeball ngan rakan dari segamat dan sekitar melaka....9w2 IMN,FND,MJN,DXL,ZNL.BHB,SML, MLW,CAZ,EAK,alamak satu rakan lg lupa lak nama dan callsign nya rakan yg bersama CAZ....wah bng iman sempat sign autograf....ckgu mjn nye buku semua kena sign senang ingat kata ckg matJan











Majlis perjumpaan keluarga dan doa selamat sempena anak den berkhatan

Terima kasih diatas kehadiran semua ahli keluarga....cari le gambau masing kalau ada klu xde cari sampai ada...kahkahkahkah........lepas ni gumah sape lak ekkkkkkkkkkkkkkk rasanye gumah dak halim kita serbu ramai2............oooooo lupa dan majlis sambutan ulangtahun dak anak poad dak ika........

Wednesday, November 5, 2008

pengawal jaring




salam untuk semua rakanku sahabatku....
ni gambau masa den tengah jadi net controller astra 2hb nov 2008...anak den yg tukang amik den pun tak perasan dia tangkap gambau tau2 dah ada dlm HP..hehehehe....den nak ucapkan tima kasih le bebanyak kat semua yg sudi check in dan mane rakan yg den tak panggil mintak maaf le bebanyak yeeeeeee......




73 cario bye-byeeeeeeeee




Saturday, November 1, 2008

EYEBALL PASIR PUTIH KELANTAN














SALAM...
Terima kasih rakan dari pasir putih diatas kesudian eyeball dgn saya semasa pulang dari KB ke melaka.. asri, pok lan,pok Li,ckgu mazlan n pak Arman serta beberapa rakan lg yg tak sempat nak bergambar dan mengenali...rakan dari 9m4RDA .. dan rakan simplex.seronok rasa bersama rakan dari kota baru dapat eyeball dan bersalaman dan yg paling penting memeberi tunjuk jln yg benar..hehehe semasa saya berada di KB...terima kasih sekali lg....klu dtg melaka kita blh TT...73

Friday, October 31, 2008

Tango Kilo

salam...

untuk semua terima ksih diatas kunjungan rakan keatas blog saya yg tak sberapa ni...sebenarnya den tak pandai nak buat blog ni ...godeknyer godek jadi gek..haa ni aje yg sempat den masukkan tgk la klu ada ceta yg menarik den antau lg...










gambau rakanku sahabatku masa AGM astra tengah....dapat gek salam kat daratan bukanya senang nak dapat salam hehehehehe



ni la gambau famili den hehehe

Monday, May 19, 2008